Köpa ether | Ether.se
1 ETH = --- SEK

Köpa ether

Det viktigaste att komma ihåg när man köper ether är att blockkedjor och digitala valutor fortfarande är en mycket spekulativ bransch. Vi rekommenderar därför att du förbereder dig för en väldigt volatil marknad och inte investerar mer pengar än du är villig att förlora.

Med det sagt är ether utan tvekan en av de mest lovande kryptovalutorna, och om inget annat är det kul att ha en mindre summa för att kunna testa alla de dappar som kommer ut!

Vi rekommenderar en av de följande handelsplatserna:

Safello

Safello är det enklaste sättet att köpa Ethereum på i Sverige. Du kan använda BankID och Swish, och hela processen tar bara någon minut!

Coinbase

Coinbase är ett amerikanskt företag med en utmärkt tjänst för nybörjare i kryptovärlden!

En skärmdump från Coinbase

Efter att ha skapat ett konto kan du enkelt köpa ether och lagra dem i Coinbase onlineplånbok. Dessutom har de en snygg app för både iOS och Android.

Få $10 rabatt på Coinbase!

Kraken

Är du ute efter det billigaste marknadspriset är det bäst att använda sig av en riktig börssida med hög likviditet, som Kraken.

Dator med Krakens hemsida

Kraken har funnits i många år, stödjer flera olika kryptovalutor och har även mer avancerade tradingfunktioner som stoppordrar och limitordrar.