Bli Ethereum-utvecklare | Ether.se
1 ETH = --- SEK

Bli Ethereum-utvecklare

Blockchainprogrammering är en snabbt växande bransch, men idag är det stor brist på utvecklare som kan skriva smarta kontrakt. Att lära sig hur Ethereum fungerar och kunna koda i Solidity kan därför vara en väldigt bra investering för framtiden.

Lär dig programmera

Innan du dyker in i ditt Ethereumprojekt är det viktigt att du först förstår grundkoncepten inom programmering! Har du inte jobbat med variabler och funktioner tidigare blir det nämligen väldigt svårt.

CodeSchool

CodeSchools JavaScript-märke

CodeSchool är en videobaserad plattform där du kan lära dig många programmeringsspråk. För att kunna skapa webbaserade gränssnitt rekommenderar vi att du kikar på deras JavaScript-sektion.

Lär dig Solidity

Ludu – Discover Ethereum & Solidity

Min egna onlinekurs där jag går igenom hur du skapar en decentraliserad Twitter-klon med hjälp av Solidity, Truffle, web3.js och MetaMask. Efter denna kurs borde du ha all kunskap som behövs för att kunna skapa dina egna DAppar och ICOs i framtiden!

En förhandsvisning av kursen

Gå till kursen!

CryptoZombies

CryptoZombies är en välgjord (och gratis) sida som lär dig skapa ett CryptoKitties-liknande spel, fast med zombies!

En Zombie från CryptoZombies

Sidan är upplagd på ett liknande sätt som CodeSchool, med en interaktiv IDE och några quiz-frågor då och då som kontrollerar din kunskap.

Remix

Remix är ett bra verktyg för att testa sin Solidity kod online, utan att behöva manuellt kompilera koden själv:

Skärmdump av Remix