1 ETH = --- SEK

Ny onlinekurs – Lär dig programmera för Ethereum!

När Ethereum släpptes blev jag som utvecklare genast intresserad av att lära mig hur jag kan bygga mina egna decentraliserade applikationer. Det jag snabbt märkte var dock att det var oerhört svårt att hitta tydlig information på nätet om hur man kommer igång – resurserna var ofta otillräckliga eller redan utdaterade p.g.a. att ekosystemet utvecklas så snabbt.

Efter många månader av buggar och svordomar förstod jag till slut exakt hur Solidity, Truffle, web3.js, MetaMask och Geth fungerar tillsammans, och jag lyckades bygga en decentraliserad Twitter-klon. Det kändes fantastiskt att veta att jag äntligen kunde förverkliga alla mina Ethereumidéer.

Nu vill jag dela med mig av min kunskap så att ni andra också kan lära er att bygga DAppar, men utan att behöva gå igenom samma frustrationsmoment som jag själv plågade mig igenom. Därför har jag tagit fram en onlinekurs där du får lära dig allt om hur du bör strukturera dina smarta kontrakt, hur du kopplar dem till din webbapplikation, och slutligen hur du bygger en egen token och ICO!

En förhandsvisning av kursen

Kursen finns tillgänglig idag på Ludu. De första 5 kapitlen är helt gratis, och gillar du dem kan du köpa hela kursen för bara 289 SEK.

Lycka till med utvecklandet!

Gå till kursen!