1 ETH = --- SEK

Ether.se slår upp portarna!

Vi är stolta över att kunna presentera vår nya hemsida – ether.se!

Idag är blockchaincommunityt i Sverige fortfarande väldigt ungt och splittrat. Våra diskussioner sker ofta i stängda Facebookgrupper, Slackkanaler och andra plattformar med ett begränsat antal medlemmar. För nya entusiaster, som inte redan känner någon insatt sen tidigare, kan det därför vara svårt att veta var de ska leta för att komma igång, få mer information, och hitta likasinnade personer.

Ibland kan det kännas som att Sverige ligger lite efter jämfört med andra länder när det gäller blockchain. Vi hör ständigt om nya startups och projekt i de internationella medierna, samtidigt som det kan tyckas stå still här hemma. Efter att ha kikat närmare kan vi dock konstatera att detta inte alls stämmer – det finns massvis med intressanta Ethereumprojekt i Sverige, vi hör bara inte så mycket om dem!

Det är detta vakum som vi hoppas att ether.se kan fylla. Förutom att agera som en pålitlig informationskälla för nybörjare vill vi även hålla Ethereum-communityt i Sverige uppdaterade kring kommande events och nyheter.

Till alla er Ethereumnyfikna personer säger vi därför: välkomna hit, hoppas ni kommer trivas och bygg något häftigt!